Udlejningsejendomme​

Vosnæs Gods råder over 28 lejemål, placeret i umiddelbar nærhed af hovedbygningen eller på Studstrupgården. De varierer i størrelse, fra den mindste lejlighed på 40 m2 til de største lejemål på 250 m2.

Fælles for dem alle er den smukke beliggenhed nær skov og strand, som samtidig er tæt på Aarhus og det lokale byliv i Løgten/Skødstrup. Her er der gode indkøbsmuligheder, stor skole og et aktivt foreningsliv.

Hovedparten af vores lejemål er bygget sidst i 1800-tallet eller først i 1900-tallet. Vi tilbyder huse med sjæl og historie, der samtidig er godt vedligeholdte, så de tilfredsstiller det moderne menneske.

​​

Vosnæsvej 7C

Udlejes pr. 1. april:

En lejlighed på 90 m2 bestående af 2 værelser og en stue, et køkken med spiseplads, samt toilet og bad. Lejligheden er et plan, og har udsigt ud til parken. Til lejligheden hører en lille gårdhave. 

Lejligheden ligger centralt i herregårdsmiljøet, og der er ikke langt til både skov og strand. 

Løgten/Skødstrup, som har stor skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og et rigt foreningsliv ligger kun 2 km væk, og med offentlig transport eller bil kan man være i Aarhus indenfor 30 min. 

Månedlig leje: 8.500 kr. inkl vand, varme, el og renovation.

Depositum: 3 måneders leje.

​​

Kontakt Adam greve Knuth, hvis De er interesseret i en fremvisning.

​Firmainformation

Vosnæs Gods

CVR:17502816

adresseinformation

Vosnæsvej 9, Løgten​

8541 Skødstrup

kontaktinformation

Telefon: 86 99 11 29

Mobil: 21 42 11 29

E-mail:knuth@vosnaes.dk