Udlejningsejendomme​

Vosnæs Gods udlejer både private boliger og erhvervslejemål i smukke omgivelser. Det er huse i naturen med sjæl og historie, tæt på byen. 

Smuk beliggenhed nær skov og strand

De 28 udlejningsboliger til private er alle tidligere medarbejderboliger, som hovedsagelig er bygget i slutningen af 1800-tallet. Det er derfor huse med både sjæl og historie. Fælles for dem er deres unikke placering i et herregårdsmiljø tæt på skov og strand, og med muligheden for at komme til både Aarhus og Aarhus Lufthavn ved Tirstrup indenfor 30 minutter.

Husene varierer i størrelse fra de mindste lejemål på omkring 40 m2 til de største på omkring 250 m2. Vi sætter en ære i, at vores lejemål er velholdte, og opfylder de krav som det moderne menneske og familie stiller til boligen. Vi opvarmer hovedsageligt godsets bygningsmasse med biogene materialer, dvs. med halm fra egne marker og træpiller. ​

Nærmeste by er Løgten/Skødstrup, hvor der findes en stor skole og børneinstitutioner, gode indkøbsmuligheder, et aktivt foreningsliv og offentlig transport med Letbane og bus til hhv. Aarhus, Odder, Rønde, Ebeltoft og Grenå. Endelig kan man nemt komme til os via Djurslandmotorvejens afkørsel 15 mod Hornslet.​

I øjeblikket er der ingen ledige lejemål.

Ledige lejemål annonceres løbende her på siden, og på diverse sociale medier. Har du interesse i at leje en af vores boliger, så udfyld gerne formularen her på siden, så kontakter vi dig når/hvis et ledigt lejemål passer til dine præferencer .

​​

Erhvervslejemål

Erhvervslejemålene varierer også meget i størrelse og karakter. Det er typisk ladebygninger velegnet til opbevaring af forskellig karakter. Ønsker du et erhvervslejemål bedes du kontakte os.

​​img_2856

Udlejningsformular

 
 
 
 
 
 
 
 
Hvordan har du hørt om Vosnæs?
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vosnæs Gods

Vosnæsgård kan dateres tilbage til middelalderen. Her omtales den som en landsbyhovedgård, ved de to bondebyer Vosnæs og Indrup. Den først kendte ejer, Oluf Jepsen, nævnes i 1486.

Siden 1869 har Vosnæs været i familien Knuths eje, og den nuværende ejer Kristian Adam greve Knuth overtog i 2020.

Kontakt

Vosnæsvej 9, Løgten

8541 Skødstrup

CVR-nummer: 40862811

Læs vores cookie deklaration

© 2024 Vosnæs Gods.